Algemene Voorwaarden 

Van toepassing bij kinderyoga 

Toepasselijkheid

De algemene voorwaarden, die u hieronder kunt terugvinden, zijn van toepassing tijdens de lessen kinderyoga gebracht door ErgoAstrid.

Lessen

De lessen gaan enkel door wanneer er voldoende belangstelling is. Er geldt een minimum van 3 inschrijvingen. Mocht er een lessenreeks niet kunnen doorgaan. Dan krijgt u het volledige bedrag terugbetaald.

Aansprakelijkheid

ErgoAstrid kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsels. Als uw kind onder medische behandeling is, raadpleeg dan altijd voor aanmelding uw behandelde arts/specialist.

ErgoAstrid is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen. Gelieve waardevolle spullen thuis te laten.

Betaling

Het lesgeld voor een reeks lessen, dient vooraf of bij aanvang van de eerste les betaald te worden. Bij losse lessen mag dit bij aanvang van de les betaald worden.

Het lesgeld kan voorafgaand aan het begin van een nieuw lessenreeks worden verhoogd. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Annulering les

Indien er een les niet kan doorgaan vanwege verhindering van de docent, in dit geval ErgoAstrid, dan ontvangt u hier tijdig een bericht over. Er wordt de mogelijkheid gegeven om de les in te halen. Lukt dit niet, dan ontvangt u het betaalde geld voor deze les terug.

Als uzelf de les annuleert omwille van een of andere reden, dient u 24u van tevoren te verwittigen (telefonisch of per mail). We bekijken samen of u op een later moment kunt aansluiten, anders krijgt u 60% van het geld terug voor deze les.

Bij het niet of laattijdig annuleren van een les, kan de les niet ingehaald worden en zal het volledige bedrag van de les inrekening worden gebracht.   

Aangepaste kledij

Uw kind komt naar de les gekleed in kleding waarin hij zich makkelijk kan bewegen: Bijvoorbeeld een joggingbroek, legging, T-shirt, ... Yoga doen we op blote voeten.

Compliment én klacht

ErgoAstrid vindt de tevredenheid belangrijk. Toch kan het misschien gebeuren dat u niet tevreden bent. Bespreek dit als eerste met ErgoAstrid, zo kunt u samen zoeken naar de juiste oplossing.

Heeft u complimenten, tips of eventuele opmerkingen? Ook deze hoort men graag. U kunt deze steeds persoonlijk doorgeven of per mail. Wat u zelf wenst.

Wilt u uw boodschap delen, zodat iedereen dit kan lezen? Dit mag je steeds doen via haar facebookpagina door een recensie in te vullen. https://www.facebook.com/ErgoAstrid